Velden zijn niet correct ingevuld
+31 (0)528 23 00 88
Visual 3

Referenties

Wat onze relaties over ons zeggen!

Mevrouw H. Reinders-Oldenziel uit Veendam

Toen mijn ouders een aantal jaren geleden een bewindvoerder nodig hadden, leek ik als enige dochter daarvoor de meest aangewezen persoon. Door familieomstandigheden was ik hiertoe echter niet in staat. Gelukkig bood Stichting Omega Beheer een zeer goed alternatief. Deze organisatie is gedurende de laatste levensjaren van mijn ouders hun bewindvoerder geweest en heeft deze taak tot grote tevredenheid vervuld. Na het overlijden van mijn ouders heeft Omega Beheer ook de nalatenschap afgewikkeld.

De heer mr. P.J. van Steen, verbonden aan Van Steen & Pronk advocaten uit Hoogeveen

Omega Beheer voorziet als onafhankelijke instelling voor inkomens- en vermogensbeheer voor diegene die daartoe niet zelf in staat zijn in een duidelijke behoefte. Het komt immers steeds vaker voor dat er voor mensen, die zelf hun vermogen niet kunnen beheren, geen familieleden beschikbaar zijn die in staat zijn of bereid zijn die taak op zich te nemen. Bewindvoering op zakelijke basis door een onafhankelijke instelling zoals Omega Beheer vormt dan ook een goede oplossing.

C.A.T.v.B. uit Eelde

Stichting Omega Beheer is mijn bewindvoerder en het is voor mij een uitkomst, omdat ik anders geen structuur in mijn financiën zou krijgen. Het is een soepele organisatie die op menselijke wijze en zonder psychische druk op mij te leggen, rekening houdt met mijn financiële behoeften.

S. Kok, psychiatrisch verpleegkundige in Gorinchem

Omega Beheer is voor mij erg belangrijk, omdat ik op een afdeling binnen de geestelijke gezondheidszorg regelmatig te maken heb met mensen die vanuit hun ziektebeeld moeite hebben om met hun financiën om te gaan. Ik ervaar Omega Beheer als zeer flexibel. Zo kan ik altijd aanvragen doen over extra uitgaven en in overleg een besluit nemen wat voor die situatie de juiste beslissing is. Door gebruik te maken van deze organisatie heeft de familie van de cliënt meer ruimte om zich buiten financiële kwesties te houden.

T. Diemeer, werkzaam bij Stichting IJlanden Amsterdam

De medewerkers van Omega Beheer denken met je mee. Problemen worden snel opgelost. De medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op een aanvraag. Er wordt duidelijk en klantgericht gewerkt.