Velden zijn niet correct ingevuld
+31 (0)528 23 00 88
Visual 8

Over Omega Beheer

Omega Beheer: drie vestigingen en vijftig professionele medewerkers

Omega Beheer is een financiële dienstverlener die inkomens en vermogens van personen beheert. Het bedrijf, dat in 1987 is opgericht, heeft vestigingen in Hollandscheveld, Nunspeet en Deventer. De organisatie is gespecialiseerd in Budgetbeheer, Bewindvoering, Mentorschap en Ondercuratelestelling. Inmiddels werken er bij Omega Beheer zo’n vijftig mensen.

Budgetbeheer, bewindvoering, mentorschap en ondercuratelestelling

Omega Beheer biedt vier verschillende vormen van dienstverlening aan. De organisatie helpt mensen niet alleen bij financiële zaken, maar ook bij zorggerelateerde vraagstukken. Bijvoorbeeld op het gebied van wonen, verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding. De organisatie is onafhankelijk en heeft geen enkele binding met organisaties. 

Samenwerking met cliënt én organisatie vinden wij van groot belang: altijd op maat gesneden

De werkwijze van Omega Beheer is zoveel mogelijk op maat gesneden. Als iemand een beroep op ons wil doen, wordt het eerste contact meestal gelegd via de betrokken maatschappelijk werker van een verpleeg- of verzorgingstehuis of van een zorginstelling. Eventueel volgt er een intakegesprek bij ons op kantoor. Als vervolgens besloten wordt om met elkaar verder te gaan, wordt gezamenlijk de procedure van de aanvraag in gang gezet.

Een vast contactpersoon voor elke cliënt

Onze organisatie heeft zo’n vijftig medewerkers. Iedere cliënt heeft daarbij zijn/haar eigen contactpersoon. Deze medewerker is verantwoordelijk voor het dossier en wordt in veel gevallen door een assistent ondersteund. Wanneer er sprake is van curatele of mentorschap, is naast de financiële contactpersoon ook de zorgconsulent betrokken bij de klant. Verder is er nog een aantal medewerkers dat zich bezighoudt met algemene werkzaamheden en er zijn enkele medewerkers die de intake verzorgen.

Vacatures en stageplekken bij Omega Beheer

Regelmatig heeft Omega Beheer vacatures of zijn er stageplekken. Bent u geïnteresseerd in onze organisatie en wilt u meer informatie? U kunt altijd contact met ons opnemen. Daarnaast verzorgen wij ook presentaties: voor ouders, familieleden, betrokkenen of organisaties. Op locatie, maar indien gewenst bij ons op kantoor. Parkeergelegenheid (gratis) is ruim aanwezig, bij alle vestigingen van Omega Beheer.

Wilt u graag weten hoe onze dienstverlening gewaardeerd wordt? Lees dan onze referenties.