Velden zijn niet correct ingevuld
+31 (0)528 23 00 88
Visual 10

Instanties

Samenwerking met instanties: als u gedegen hulp voor een cliënt zoekt

Omega Beheer werkt samen met verschillende zorginstellingen zoals Cosis en de Treant Zorggroep. Als u de gespecialiseerde hulp zoekt voor uw cliënt wilt u het allerbeste voor hem/haar. Bij Omega Beheer bent u daarvan verzekerd. Wij hebben verschillende professionals in huis, als het nu gaat om Bewindvoering, Mentorschap, Ondercuratelestelling of een combinatie van deze diensten. Alles is bespreekbaar.

Eén vast contactpersoon, om snel en effectief te kunnen schakelen wanneer dat noodzakelijk is

Wij werken altijd met één vast contactpersoon. Dat geeft duidelijk voor de cliënt en dat geeft duidelijkheid voor de zorginstelling waar we mee samenwerken. Op de achtergrond kijkt er altijd een ‘schaduwprofessional’ mee. Dat geeft ons de mogelijkheid om snel intern zaken bespreekbaar te maken als dat nodig is en dat geeft u de garantie dat u snel geholpen wordt, ook als uw vaste contactpersoon op dat moment niet aanwezig is. U kunt altijd bij iemand terecht!

Onze mentor houdt contact met zorginstelling én cliënt. Beide partijen vinden wij zeer belangrijk!

We vinden het belangrijk om goed en veelvuldig contact te houden met onze cliënten. Wij staan graag dichtbij de mensen! Met name als het gaat om Mentorschap is het belangrijk dat de mentor contact onderhoudt met zowel de cliënt als de zorginstelling. Uw wensen staan daarbij voorop. In een persoonlijk gesprek zullen we de wensen inventariseren en samen de mogelijkheden in kaart brengen.

Wilt u informatie over eventuele samenwerking?

Neemt u bij vragen gerust contact met ons op. Daarnaast kunnen wij altijd meer informatie verstrekken, door bijvoorbeeld een presentatie binnen uw organisatie te geven. Zowel over onze dienstverlening alsook over bewindvoering, mentorschap en ondercuratelestelling  in het algemeen. Deze presentatie kan zowel bij uw organisatie als bij ons op kantoor gegeven worden. Een presentatie zal (inclusief vragen en nabespreking) zo´n 90 minuten in beslag nemen.