Velden zijn niet correct ingevuld
+31 (0)528 23 00 88

Derde vestiging Omega Beheer

DEVENTER – In een fraai kantoorpand aan de Musterstraat 20 in Deventer is sinds 1 oktober de derde vestiging van Omega Beheer geopend. De dienstverlendende organisatie heeft nu vestigingen in Hoogeveen (Hollandscheveld), Nunspeet en Deventer.

Omega Beheer heeft ruim 1300 klanten door heel Nederland. De organisatie wil graag vlakbij haar cliënten zitten om zo op de meest optimale manier professionele ondersteuning te kunnen bieden. Doelstelling is om zich in het lokale netwerk te bevinden en met de opening van de derde locatie wordt dit onderstreept.

Bij Omega Beheer werken inmiddels ruim vijftig mensen. De organisatie heeft professionals in dienst op het gebied van Budgetbeheer, Bewindvoering, Mentorschap en Ondercuratelestelling. Om zorggerelateerde vraagstukken zo goed mogelijk te kunnen behandelen heeft Omega Beheer inmiddels zes zorgconsulenten in dienst.

Het postadres van Omega Beheer is Postbus 699, 7900 AR in Hoogeveen. De drie vestigingen zijn te vinden aan het Hollandscheveldse Opgaande 13 (Hollandscheveld), de Korteweg 2a (Nunspeet) en de Munsterstraat 20 (Deventer). Op alledrie locaties is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.


Naar overzicht